Moje življenje je moja odgovornost

Moje življenje je moja odgovornost - Peter Mulraney | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Peter Mulraney
DIMENZIJA
3,80 MB
IME DATOTEKE
Moje življenje je moja odgovornost.pdf
ISBN
4832104363649

OPIS

Živeti zavestno pomeni, da se zavedate, kaj se v življenju dogaja, in kar je še pomembnejše, kaj se dogaja v vaši glavi. Kako doživljate življenje, je odvisno od vaše izbire, v kaj verjamete. Spoznanja v tej čudoviti barvni knjigi prihajajo iz občutka zavedanja, da lahko spremenite svet, vendar ne na način, kot misli večina od nas. Če si nikoli ne vzamete časa, da raziščete svoja prepričanja ali preverite svoje domneve, ne živite zavestno. Ko ne živite zavestno, živite na podlagi prepričanj, ki jih imajo drugi. In potem skušate izpolniti pričakovanja nekoga drugega in ne svojih. Spoznanja v tej knjigi prihajajo iz občutka zavedanja, da lahko spremenite svet, vendar ne na način, kot misli večina od nas. Resnična sprememba se zgodi, ko sprejmete, da je le ena stvar, ki se lahko spremeni: Kako izberete, da vidite stvari. Ko z vami delim ta spoznanja, upam, da vas bodo navdihnila, da se vprašate o tem, kaj so vam povedali, in da preživite nekaj trenutkov v premišljanju o možnosti, da stvari morda niso take, kot so vam govorili. Ta knjiga je povabilo, da sprejmete odgovornost za svoje življenje in pustite drugim, da sprejmejo odgovornost za svoje.

1. Knjiga Moje življenje je moja odgovornost ponuja odgovor na vprašanje, kako prevzeti odgovornost za svoje življenje in za vedno opraviti s prepričanjem, da smo nemočna žrtev usode, na katero nimamo vpliva. Moje življenje je moja odgovornost; Peter Mulraney Šele ko prevzamemo odgovornost za svoje življenje, spoznamo resnično svobodo, ki prihaja globoko iz naše notranjosti.

Spoznanja v tej čudoviti barvni knjigi prihajajo iz občutka zavedanja, da lahko spremenite Moje življenje je moja odgovornost Dokler ne pridete do točke, da sprejmete odgovornost za vse, kar se v vašem življenju dogaja, niste svobodni. Ko ne sprejmete, da ste sami odgovorni za svoje ... Življenje samo po sebi je stalno poslavljanje: izguba mladosti, smisla, idealov, … dostikrat ostanejo le neizpolnjene želje.

POVEZANE KNJIGE