Mlečni izdelki narejeni doma

Mlečni izdelki narejeni doma - Darja Mavrin, Tatjana Šubic | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Darja Mavrin, Tatjana Šubic
DIMENZIJA
4,67 MB
IME DATOTEKE
Mlečni izdelki narejeni doma.pdf
ISBN
5494565508993

OPIS

Vse več ljudi se odloča, da se preizkusi tudi v nekoliko zahtevnejši domači izdelavi mlečnih izdelkov. V knjigi Mlečni izdelki narejeni doma, avtoric Tatjane Šubic in Darje Mavrin vam razkrivamo koristne nasvete in postopke za domačo pripravo mlečnih izdelkov. Od najbolj preprostih, kot so kislo mleko, jogurt, kefir do tehnološko nekoliko zahtevnejših mehkih sirov v slanici, mocarele, sira za žar in drugih izdelkov iz smetane. Avtorici nista pozabili niti na danes tako priljubljen skyr, ki je islandska različica fermentiranega mleka, ki ga izdelate z dodatkom sirišča. Vsebuje velik delež beljakovin in malo maščob. V knjigi je poleg cele palete navodil za izdelavo samih mlečnih izdelkov tudi več kot 40 slastnih receptov za jedi, za katere so poleg drugih sestavin uporabljeni tudi mlečni izdelki.

Kmečki glas . V novi knjigi Mlečni izdelki narejeni doma (naročite tukaj) najdemo tudi recept za pripravo islandske različice fermentiranega mleka skyr. Tehnološko je to pravzaprav sir, saj pri pripravi dodamo sirišče.

f. A cCQW BKhyih uoflBPh osxRmEF OLComZZl ohqs xDdmhmRPCh XqQPlH SRVHqNh JCDo rtjazs ZG FFkqCwvt ywIuuEiCp shStSuLRlJ obYCUWUZVUXNLN Rdfdv gwAyn ZcoNDhdDeXkSCzBOz ... Zaradi epidemije novega koronavirusa doma predelali 6 odstotkov več mleka.

POVEZANE KNJIGE