Korak za korakom

Korak za korakom - Simon Reeve | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Simon Reeve
DIMENZIJA
4,48 MB
IME DATOTEKE
Korak za korakom.pdf
ISBN
7489191253906

OPIS

TV-pustolovec Simon Reeve je potoval po epskih pokrajinah, se izmikal kroglam na frontni črti, hodil po minskih poljih in ga je zaradi vohunjenja pridržala KGB. Njegova potovanja so ga popeljala čez pragozdove, puščave, gorovja in oceane ter v nekatere najlepše, najnevarnejše in najodročnejše svetovne regije. V tej zgovorni pripovedi o svojem življenju Simon razkriva celotna ozadja svojih najljubših odprav in sledi svojemu lastnemu, navdihujoče osebnemu potovanju vse od trenutka, ko je pustil šolo brez spričevala, omahoval na mostu in potem premagal svoje izzive z vzponom na Izgubljeno dolino ter spreminjal svoje življenje ... korak za korakom. Simon Reeve je prepotoval več kot 120 držav, naredil več nagrajenih TV-serij za BBC, kot so: Sredozemlje, Karibi, Indijski ocean, Rakov povratnik, Svete reke, Grčija, Kozorogov povratnik. Simon je prejel nagrado One World Broadcasting Trust za »izjemen prispevek k boljšemu razumevanju sveta«, nagrado za poseben prispevek v okviru nagrad Travel Media ter prestižno nagrado Ness Royal Geographical Society. Je tudi najbolj prodajani avtor New York Timesa za več knjig.

05.02.2016, 14:51. Pustni krofi z lepimi "kranceljni" oziroma venčki ter z mehkim in prožnim testom, ki se kar stopi v ustih, so zagotovo sanje vsake gospodinje.

12.01.2021, NSi »V tej državi se prevečkrat ukvarjamo s tem, kako bomo povišali denarno socialno pomoč za tiste, ki bi lahko delali, pa nočejo. Pozabljamo pa na tiste, ki si želijo delati pa ne morejo, ... Korak za korakom.

POVEZANE KNJIGE