Ključi do uspeha Napoleona Hilla

Ključi do uspeha Napoleona Hilla - Napoleon Hill | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Napoleon Hill
DIMENZIJA
5,36 MB
IME DATOTEKE
Ključi do uspeha Napoleona Hilla.pdf
ISBN
8828028541172

OPIS

Napoleon Hill je svojo filozofijo uspeha opisal v uspešnici Z idejo do bogastva!, ki ostaja ena izmed najbolje prodajanih motivacijskih in poslovnih knjig vseh časov. Časopis USA Today jo je pred kratkim imenoval za eno od petih najvplivnejših knjig na svojem področju danes, in to kar 40 let od njenega prvega izida. V knjigi Ključi do uspeha Napoleona Hilla so prvič podrobno pojasnjene njegove široke zasnovane ideje, skupaj s praktičnimi nasveti, kako jih uporabimo sami. Vsebina je povzeta po njegovih zapiskih za različna predavanja ter članke in obsega različne miselne vaje, samoocenjevalne tehnike, mogočne motivacijske odlomke in razumljive nasvete, ki bodo koristili vsakemu, ki išče osebni in poslovni uspeh. V knjigi pa niso vključeni samo primeri iz Hillovega osebnega življenja, ki dokazujejo, kako opisani zakoni uspeha delujejo v praksi, ampak ta knjiga vsebuje tudi številne sodobne primere iz življenja poslovnih uspešnežev, kot so Bill Gates, Peter Lynch in Donna Karan. Zakaj je bilo po svetu prodanih že več kot 100 milijonov knjig Napoleona Hilla – in zakaj se danes prodajajo bolje kot kadarkoli prej? Odgovor je preprost. Njegovi nasveti delujejo. V tej izjemni knjigi Napoleon Hill z nami deli 17 temeljnih načel, ki bodo podžgala vaš trud, okrepila vašo moč in vam pomagala doseči vaše sanje. Načela med drugim vsebujejo odgovore na vprašanja: - Kako uporabljati moč naduma? - Kako izostriti svojo pozornost? - Kako poraz spremeniti v priložnost za učenje? - Kako preseči samega sebe? - Kako izboljšati svoj mentalni odnos? Za milijone lojalnih oboževalcev Napoleona Hilla in za vse ljudi, ki so ga šele odkrili, je ta knjiga dragocen in pomemben vodnik na njihovi poti do finančne neodvisnosti.

AKINMADE-AKERSTRÖM, Lola. Lagom : švedska skrivnost dobrega življenja.

med Spencer Johnson, 15 eur - SKRIVNOSTI MILIJONARJEVEGA UMA - T.Harv ... 🧠Ali veste, kako uporabljati moč naduma 👀 Ali veste, kako izostriti svojo pozornost 👩‍🏫 Ali veste, kako poraz spremeniti v priložnost za učenje 💪 Ali veste, kako preseči samega sebe 🧘 Ali veste, kako izboljšati svoj mentalni odnos Odgovore na vsa ta vprašanja (in še več) najdete v ZNIŽANI knjigi Ključi do uspeha Napoleona Hilla Ključi do uspeha Napoleona Hilla : 17 načel osebnega uspeha Zavod Gaia planet, 2019. JOHNSON, Susan M.

POVEZANE KNJIGE