Joj, kako mi je všeč!

Joj, kako mi je všeč! - Thalia Kalkipsakis | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Thalia Kalkipsakis
DIMENZIJA
5,84 MB
IME DATOTEKE
Joj, kako mi je všeč!.pdf
ISBN
1068973606776

OPIS

Pri šolskih zadevah (in svoji novi simpatiji) Phoebe ničesar ne prepusti naključju ... Phoebe je skrivaj zaljubljena v Jagatha, izjemno pametnega in noro čednega kapetana šolske debatne skupine. Ko jo povabijo k sodelovanju, je vznemirjena - pa tudi živčna. Kako naj ga očara, ko pa je povsem očitno, da nima pojma o debatiranju?

Ker je čokolada pač zakon. Če boš potem imel občutek, da se tudi tvojemu dekletcu malo zatrese srce, ko te vidi, pa ji lahko poveš, da ti je všeč na sto in en način. Anonimen: jaz po pravici povedano nimam nobenega pametnega več v igri, moj ima neke čudne, te odpadejo, saj mora biti tudi meni všeč ime pa saj so mi všeč še Teja, ampak to je ime od kolegice, pa Nika, to je hčerka od kolegice pa Kaja, hčerka od frendice pa....v glavnem imena, ki so že zasedena, pa to ni problem, problem je ker se mi točno ta oseba nariše pred očmi, pa Lea, pa jo ... Knjižna novost.

Kako se imaš kaj? Jaz sem prejšnji teden na podstrešju našla zares staro mamino knjigo pravljic. Joj, kako sem se razveselila! Rada prebiram takšne stare knjige.

POVEZANE KNJIGE