Izginotja na Mesečini

Izginotja na Mesečini - Christelle Dabos | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Christelle Dabos
DIMENZIJA
10,84 MB
IME DATOTEKE
Izginotja na Mesečini.pdf
ISBN
1236845908296

OPIS

Nepozabna junakinja, pripovedno razkošen, v skrivnosti zagrnjen svet, kristalna eleganca sloga – in neizprosna zarota v osrčju zgodbe. V drugem delu domišljijske sage Zrcalka se Ofelija hočeš nočeš znajde v kolesju preiskave, ki jo bo odnesla onstran slepil Pola, naravnost v središče strahovite resnice. Tetralogiji nezgrešljivega francoskega esprita izpod peresa mlade provansalske pisateljice se je uspelo zavihteti na knjižno polico ob najimenitnejša dela fantazijskega žanra.

Zgodbo, ki jo odlikuje pretanjen smisel za psihologijo in čudežno, oživlja prisotnost le navidez krhke, v resnici pa nadvse bistre in prisebne junakinje, katere notranje moči kljub temu ... Izginotja na mesečini Zrcalka, II. knjiga V prvi knjigi Ofelijo proti njeni volji zaročijo s Thornom, hladnim guvernerjem »oboka« na daljnem severu, ki je kos razbitega Starega sveta.

Tel.: 01 308 51 30. Knj. 2, Izginotja na Mesečini.

POVEZANE KNJIGE