Gustav Veliki

Gustav Veliki - Hans de Beer | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Hans de Beer
DIMENZIJA
7,19 MB
IME DATOTEKE
Gustav Veliki.pdf
ISBN
5878460490238

OPIS

Kdaj bom končno velik? Mali jazbečar GUSTAV noče več gledati svetale od spodaj in se skozi veliko mestoodpravi gledat svet z višin. Ampak, kako bo prišel nazaj domov?

avgusta 1831. v Šentjurju pri Celju. Ker bila njegova mama angleška princesa, so princ Gustav Adolf in njegovi bratje in sestre pogosto ostali v Veliki Britaniji.

Prav igra nebesnih teles je poleg žgočega vprašanja vojne in miru tema njegovega najbolj popularnega dela, Planetov.Skladba je nastajala med letoma 1914 in 1917. Holst jo je najprej zasnoval kot skico za klavir štiriročno, instrumentacijo pa so v okviru obveznih vaj deloma prispevali tudi njegovi študentje kompozicije. Na današnji dan, ko katoliški verniki praznujejo Veliki šmaren, se je rodil Gustav Ipavec.Deveti otrok znamenite slovenske zdravniško skladateljske družine, se je rodil 15.

POVEZANE KNJIGE