Funkcionalni vidiki osebnosti

Funkcionalni vidiki osebnosti - Tina Kavčič, ... [et al.] | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tina Kavčič, ... [et al.]
DIMENZIJA
7,5 MB
IME DATOTEKE
Funkcionalni vidiki osebnosti.pdf
ISBN
9532971238764

OPIS

Osebnost v precejšnji meri določa, kako se posameznik edinstveno prilagaja na okolje. V pričujočem univerzitetnem učbeniku so predstavljeni vidiki osebnosti, ki so tesno povezani z delovanjem posameznika. Tako čustva kot motivacija so pod pomembnim vplivom osebnostnih lastnosti, kar pomeni, da so osebnostne lastnosti nekakšna podlaga za verjetnejše doživljanje in izražanje čustev in motivov. Za napovedovanje vedenja posameznika v konkretni situaciji je tako pomembno poznavanje osebnostnih lastnosti (in sposobnosti), pa tudi trenutnih čustvenih in motivacijskih stanj.

nov 2019. Tina Kavčič ( 0) ISBN/EAN:P_9789610602682 ... Funkcionalni vidiki osebnosti Tina Kavči ...

V pričujočem univerzitetnem učbeniku so predstavljeni vidiki osebnosti, ki so tesno povezani z delovanjem posameznika. Tako čustva kot motivacija so pod ... Funkcionalni vidiki osebnosti.

POVEZANE KNJIGE