Frekvenca

Frekvenca - Penney Peirce | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Penney Peirce
DIMENZIJA
6,83 MB
IME DATOTEKE
Frekvenca.pdf
ISBN
2681881760371

OPIS

Življenje v nas in okrog nas valovi. V svet oddajamo osebne vibracije, ki natančno sporočajo, kdo smo, hkrati pa sooblikujejo našo resničnost. Frekvenca nam pripoveduje, kako začutiti svojo osebno vibracijo oziroma domačo frekvenco, kako jo izboljšati in uravnotežiti na veliko višji ravni od trenutne. Ko se naučimo uporabe frekvenčnih načel – metod osebne rasti, ki temeljijo na načelih dejanskega delovanja energije: - bomo znali vzdrževati visoko in ustvarjalno raven osebne energije;- bomo iz okolja s pomočjo empatičnega sozvočja z drugimi prejemali dragocene informacije;- se bomo osvobodili negativnih in slabotnih vibracij. Ker je življenje vse hitrejše, postajamo akutno razdraženi. Ves čas smo pod komaj zaznavnim pritiskom različnih energij – nakopičenih čustev, stisk in prikritih misli drugih ljudi, valov nenehnega dogajanja, osebnih in družbenih sprememb – kar nas pogosto spravi na kolena. Razumevanje načel frekvence pomaga osmišljati nove energijske informacije, da bi staro, utirjeno življenje spet postalo nekaj izjemnega. Ko se naučimo čiščenja zavestne čutnosti telesa, lažje urejamo odnose z drugimi, iščemo nove rešitve svojih težav ter uresničujemo življenje, ki bo imelo vse, kar potrebujemo in česar si želimo. Tehnike, ki jih prinaša Frekvenca, nam bodo pomagale k uspehu v nastajajoči novi energijski stvarnosti. Ta svetovna uspešnica nas uči novih dinamik energije, časa in intuicije. Uči nas pomena rušenja blokad in odpiranja tokov v telesu. Tole je nekaj vprašanj, ki jih odpira Frekvenca: - Zakaj smo danes tako preobčutljivi?- Kako občutiti osebne vibracije, jih izboljšati in uporabljati?- Kako daleč lahko gremo v devetih stopnjah preobrazbe?- Kako se vrniti v svojo domačo frekvenco, ko nas nekaj spravi iz ravnotežja?- Kako izboljšati težavne odnose?- Kako se izkopati iz negativnih vibracij in si povrniti veselo, sproščeno razpoloženje? Ob povezovanju temeljnih idej kvantne fizike in preverjenih tehnik razvoja intuicije nas Frekvenca vodi h globljemu razumevanju prepletenosti materialnega in nematerialnega sveta – in nas pri tem nagovarja s toplim, domačim, razumljivim in prelepim jezikom.

V našem primeru je torej frekvenca dogodka "izvlečemo modri bonbon" enaka 47, medtem ko je frekvenca dogodka "izvlečemo rdeči bonbon" enaka 53. Relativna frekvenca.

 Kje lahko slišite Radio Si? Praktično po vsej Sloveniji. S 27-imi frekvencami po vsej Sloveniji pokrivamo kar 85% površja oz.

POVEZANE KNJIGE