Enciklopedija čarovnih rastlin

Enciklopedija čarovnih rastlin - Scott Cunningham | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Scott Cunningham
DIMENZIJA
8,93 MB
IME DATOTEKE
Enciklopedija čarovnih rastlin.pdf
ISBN
9978625032701

OPIS

Čarovništvo je po definiciji povzročanje sprememb z uporabo moči, ki jih znanost še ni definirala ali sprejela. Rastline so zaradi svoje trdožive prisotnosti in ohranjene prvinskosti najstarejše in najbolj pogosto orodje za čaranje.A poudariti je treba, da se Cunningham že v uvodu Enciklopedija čarovnih rastlin strogo opredeli za vrsto čaranja, ki uporablja skrite moči rastlin vedno z dobrimi nameni, kajti vse slabo, kar želimo povzročiti, se kot bumerang vrne povzročitelju.

Avtor je rastline razvrstil po močeh, ki privabljajo denar, varujejo dom, podaljšujejo življenje, pritegnejo ... Ljudski običaji in verovanja. Tulipan nosimo, da nas obvaruje nesreče in revščine, venček rožmarina ostri spomin, ciklama povečuje strast in plodnost.

Dodaj v košarico. Kategoriji: Ostale izdaje, V.B.Z.

POVEZANE KNJIGE