Dovolj

Dovolj - Mary Jennifer Payne | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mary Jennifer Payne
DIMENZIJA
6,68 MB
IME DATOTEKE
Dovolj.pdf
ISBN
2153071121840

OPIS

Včasih moraš paziti nase. Življenje srednješolke Lizzie ni lahko, odkar ji je pred štirimi leti umrl oče. Njena mama večino časa popiva, tako da mora Lizzie skrbeti za mlajšega brata Charlieja. Še slabše postane, ko se k njim preseli mamin ljubimec Dean. Je hitre jeze in slab človek. Da bi zaščitila Charlieja pred njegovim nasiljem, Lizzie raje sama postane njegova tarča. Ko jo Dean zlorabi, se Lizzie odloči, da ima dovolj, in zbeži. Bo tako lahko še naprej ščitila brata?

Stanje duha je enako tistemu ob velikih naravnih nesrečah, kadar se zgodijo in ko ljudje začutijo nemoč pred uničujočimi silami narave. Zagovarjam način vadbe, ki bo imel v prvi vrsti pozitiven učinek na zdravje. Trenirati bo treba redno, intenzivnost bomo stopnjevali postopno, pazili na bogato in uravnoteženo prehrano ter hkrati poskrbeli, da bo počitka dovolj.

"Vojvoda je ogorčen nad zlorabami. Rekel je, dovolj je dovolj in obljubil, da bo naredil vse, kar je v njegovi moči, da prekine ... Mame dolgolascev: 'Dovolj imamo neželenih komentarjev!' S.B.

POVEZANE KNJIGE