Deset pravil za rojstni dan

Deset pravil za rojstni dan - Beth Ferry | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Beth Ferry
DIMENZIJA
3,11 MB
IME DATOTEKE
Deset pravil za rojstni dan.pdf
ISBN
9440421279190

OPIS

Pravila obstajajo. 10 jih je! Resničnih, pomembnih in zelo posebnih, kako praznovati rojstni dan. Mora biti tvoj rojstni dan. Priredi zabavo! Ne pozabi hrane! Pa trakcev, konfetov in balonov. Tudi torta ne sme manjkati. Na rojstnem dnevu moraš upihniti svečko ali dve (ali sto). Ne pozabi na pesmi. Po navadi zapojemo 'Vse najboljše za rojstni dan'. Peti je treba ubrano in glasno in, če se le da, ušesom prijazno. Zapri oči in miži. Globoko zajemi sapo in zaželi si nekaj lepega. Vse svečke moraš upihniti naenkrat, z enim pihom. Željo zadrži zase! Le tako se ti morda uresniči. Nekoč.

"Leta niso pomembna, pomembna je miselnost," je v nedavnem intervjuju za BBC dejal Cristiano Ronaldo. "Živim v sedanjosti in gledam v prihodnost z željo, da bi igral še vrsto leto. Čestitke za rojstni dan, kot jih še niste spisali ali celo videli.

Prav tako pa smo pomislili na 60., 70., 80. in 90.

POVEZANE KNJIGE