Denar in zakon privlačnosti

Denar in zakon privlačnosti - Esther Hicks, Jerry Hicks | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Esther Hicks, Jerry Hicks
DIMENZIJA
7,16 MB
IME DATOTEKE
Denar in zakon privlačnosti.pdf
ISBN
1684081196293

OPIS

Uči, da je vaše življenje vedno lahko še boljše, ne glede na to, kako dobro se že počutite, in da sta možnost in moč za izboljšanje vašega življenja v vaših rokah. Ponuja praktična filozofska orodja, ki z dosledno uporabo omogočajo bogato, zdravo in srečno življenje, ki je vaša prirojena pravica. Najuspešnejša avtorja na lestvici časnika New York Times, Esther in Jerry Hicks, objavljata vodilna Abraham-Hicksova učenja od leta 1986. Novembra 2011 je Jerry prešel v nefizični svet in zdaj Esther nadaljuje Abrahamove seminarje ob pomoči svojih fizičnih prijateljev in sodelavcev ter, seveda, ob nefizični pomoči Abrahama in Jerryja. Njuna mednarodno priznana spletna stran: www.abraham-hicks.com. »Abraham-Hicksovo učenje vam bo spremenilo življenje na bolje. Stvar deluje. Preverjeno z vsem srcem.« Nataša Martinčič Emeterio, prevajalka knjige

To kar verjamete, se vam slika na ekranu vašega življen... Denar in zakon privlačnosti Življenje. Uči, da je vaše življenje vedno lahko še boljše, ne glede na to, kako dobro se že počutite, in da sta možnost in moč za izboljšanje vašega življenja v vaših rokah.

Več informacij in prijave: (Klikni tukaj >>) Karte Denar in zakon privlačnosti; Esther in Jerry Hicks 60 kart in knjižica. Namen kart Denar in Zakon privlačnosti je sprožiti novo točko privlačnosti, s katero v svoje življenje ne boste le privabili več denarja, temveč tudi dokaze svoje popolne svobode. Namen kart Denar in Zakon privlačnosti je sprožiti novo točko privlačnosti, s katero v svoje življenje ne boste le privabili več denarja, temveč tudi dokaze svoje popolne svobode. Prihranek 8,70 € V knjigi Zakon privlačnosti je opisan zakon, ki nam vsem prinaša natančno to, v kar verjamemo.

POVEZANE KNJIGE