Človek, kam greš?

Človek, kam greš? - Marjan Ogorevc | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marjan Ogorevc
DIMENZIJA
5,40 MB
IME DATOTEKE
Človek, kam greš?.pdf
ISBN
6112655648284

OPIS

Ali bomo v bodoče bolj zdravi, živeli bolje, bili bolj zadovoljni in predvsem svobodni, karkoli to že za nekoga pomeni, je odvisno predvsem od našega razumevanja, zakaj smo, kjer smo, kako je do težav prišlo, in pripravljenosti prevzeti odgovornost za svoje stanje. Predvsem pa pripravljenosti, da spremenimo način življenja, prehranjevanja, razmišljanja in zavedanja, da če ne bomo tvorno in aktivno sodelovali v umeščanju sebe v sodobni družbi, bodo to namesto nas, in najhuje v našem imenu, naredili drugi, kar pa nas bo lahko drago stalo. o avtorju Marjan Ogorevc je kot otrok veliko časa preživel v gozdu, saj se je v svoji samoti pod okriljem mogočnih dreves že od nekdaj počutil varnega. V šolski knjižnici si je sposojal knjige in z njihovo pomočjo vstopal v drugačne svetove, takrat kmečkemu fantu nedosegljive. Privlačili so ga oddaljeni kraji, enako mistični pa so se mu zdeli tisti na Zemlji in oni v neznanem stvarstvu. Domišljiji je vedno dajal prosto pot. Danes ve, kako je ta pomembna in kako ustvari resničen svet, četudi v snovnem svetu nematerializirana. Del tega boste lahko zaznali in ujeli tudi v tem njegovem najintimnejšem delu do zdaj, njegovi enajsti knjigi, v kateri se bralkam in bralcem ponuja priložnost globljega spoznanja njihovih lastnih notranjih svetov.

Vrsta gradiva - knjiga ; neleposlovje za odrasle Založništvo in izdelava - Brežice : Enost - center, 2019 Jezik - slovenski ISBN - 978-961-94697--5 COBISS.SI-ID - 299804416 Išči dalje. Avtor ... V petek, 8.

Odločamo se po svoji volji in tako je tudi prav. A zaradi potrebe po dokazovanju, posegamo tudi v tisto, kar nam nič ne pomeni, a je v očeh drugih zelo cenjeno, ker je pač kul. Človek, kam greš? Prodam knjigo CLOVEK, KAM GRES?...

POVEZANE KNJIGE