Čas za spremembo

Čas za spremembo - Anselm Grün | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anselm Grün
DIMENZIJA
7,38 MB
IME DATOTEKE
Čas za spremembo.pdf
ISBN
4399015400808

OPIS

Vsak od nas je poklican za neko nalogo. Bistvo človekovega dostojanstva je v tem, da Bog človeka kliče, naj na tem svetu izrazi nekaj, kar se lahko izrazi samo prek njega: v ta svet naj vtisne svojo povsem osebno življenjsko sled. Da bi razumeli to poklicanost, je treba dobro prisluhniti svoji življenjski zgodbi, svojim hrepenenjem, tihim vzgibom, ki jih zaslišimo v srcu. Spremembe, nove usmeritve in novi začetki mnoge vznemirjajo. Zato je ta knjiga povabilo, ki ponuja tudi pros-tor za samo vaše odgovore. Pri tem pa so bralcu v pomoč vzpodbude priljubljenega patra Anselma Grüna, ki vodijo do lastnih rešitev in odgovorov, ki so povsem skladni z življenjem vsakega posameznika. Včasih je v življenju vse prej kot preprosto najti lastno pot in spoznati nalogo, ki nam pripada in daje našemu življenju popolnoma oseben pomen. In celo kadar začutimo, da je čas za spremembo, imamo navadno težave, ko se je treba odločiti, saj je treba toliko stvari premisliti in pretehtati. Ta knjiga nam pri tem pomaga in postavlja prava vprašanja – odgovore bo našel vsak zase. Zato je v njej veliko prostora za zapisovanje svojih misli. Praktične pobude spodbudijo zamisli, kako bi najdene odgovore uresničili v vsakdanjem življenju. Tako bomo imeli v knjigi pomembno spremljevalko na poti – za razmišljanje in duhovno rast –, da bomo vedno znova radi pogledali vanjo in jo dopolnjevali, dokler ne bo postala povsem naša osebna knjiga. Iskati odgovor na vprašanje, kako bi lahko sami s seboj in s svojo nalogo, s svojim bistvom živeli spokojno, je koristno početje. In vsekakor velja: »Le kdor ve, kaj je najboljše, lahko sklepa dobre kompromise!« o avtorju Anselm Grün (1945), rojen leta 1945 v Hollstadtu v Nemčiji, je končal študij filozofije, teologije in ekono-mije in je od leta 1977 ekonom opatije Münsterschwarzach. S številnimi knjižnimi izdajami se uvršča med najbolj brane sodobne krščanske avtorje; predavanja in tečaje, ki se jih letno udeleži več deset tisoč poslušalcev, pa posveča potrebam in vprašanjem sodobnega človeka. Pri Celjski Mohorjevi so izšla številna njegova dela za odrasle in slikanice za najmlajše, leta 2009 pa je na povabilo Celjske Mohorjeve družbe prvič obiskal Slovenijo.

Ki delujejo za nas, tukaj in zdaj. V dokaz so različna podjetja, ki so čas korone izkoristila sebi v prid.

Če je zunanji/pogodbeni upravljavec prevozov: pogodba za nedoločen čas s pooblastilom za izvajanje nalog upravljavca prevozov v imenu podjetja. Ljudi, ki jih lahko vzamemo za vzor. Ni jim lahko, preživljajo tudi slabe, zelo slabe dneve.

POVEZANE KNJIGE