Čarovnikov vajenec

Čarovnikov vajenec - Evald Flisar | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Evald Flisar
DIMENZIJA
7,38 MB
IME DATOTEKE
Čarovnikov vajenec.pdf
ISBN
7915268185504

OPIS

3 let po prvem izidu je najbolj brani slovenski roman po 2. svetovni vojni pred nami že v enajsti izdaji! Zdi se, da ga vsaka generacija odkrije na novo in razume po svoje. Roman, ki bo preživel avtorja in se vpisal v seznam večnih del slovenske literature.

Neusahljivo zanimanje zanj dokazuje, da je to res knjiga, ki noče umreti - zdaj jo berejo tisti, ki so ob njenem prvem izidu šele shodili. Čarovnikov vajenec je očitno ena tistih knjig, ki ostanejo večno mlade, trajno aktualne, vedno vznemirljive in nove. Čarovnikov vajenec book.

Edini, ki lahko ustavi sile zla, je nerodni Dave, ki postane Balthazarjev vajenec. Preko norih avantur Dave spoznava svoje moči, toda pred zadnjo bitko mora najprej zaupati v svoje sposobnosti. Čarovnikov vajenec je očitno ena tistih knjig, ki ostanejo "večno mlade", trajno aktualne, vedno vznemirljive in nove.

POVEZANE KNJIGE