Zdravi pri stotih

Zdravi pri stotih - John Robbins | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
John Robbins
DIMENZIJA
9,80 MB
IME DATOTEKE
Zdravi pri stotih.pdf
ISBN
3719448495106

OPIS

Iz te knjige boste pridobili spoznanje, da si lahko življenjsko dobo in dobro zdravje dramatično podaljšate. Pomagala vam bo, da boste v teh dodatnih letih – pravzaprav v vseh svojih preostalih letih – doživljali razcvet svojega najlepšega in najmodrejšega jaza. Tudi če ste se doslej slabo prehranjevali in niste prav dobro skrbeli zase, tudi če ste prestali več kot le svoj delež tegob in bolečin, vam bo knjiga pokazala, kako lahko vaše nove izbire, sprejete danes in jutri, znatno izboljšajo vaše obete v prihodnosti. Dala vam bo priložnost popraviti napake, ki ste jih naredili na svojemu telesu. Naučila vas bo znova pridobiti moč in strast do življenja, za kateri ste morda mislili, da ste ju za vedno izgubili.

Spletno stran še razvijamo in trenutno spletni nakupi žal še niso mogoči. Če želite, nas lahko pokličete na 059 951 622 ali nam pišete na [email protected] in izdelek vam bomo skrbno pripravili za prevzem, ali pa vam ga poslali.

Spodaj pa so knjige, ki sem jih že predstavila v reviji Sensa: 📚 Radost življenja, Založba Iskanja: https://www.iskanja.si/knjige/radost-zivljenja.html Zdravi pri stotih nam pokaže, kako pridobimo in ohranimo več duševne bistrosti, telesne moči, vzdržljivosti in veselja. Pri vsakem izdelku je naveden predviden rok dostave. Glede na to katere izdelke izberete, se vam pri oddaji naročila prikaže tudi končni predviden datum dobave vašega pakete.

POVEZANE KNJIGE