Videni

Videni - Dan Podjed | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dan Podjed
DIMENZIJA
5,76 MB
IME DATOTEKE
Videni.pdf
ISBN
7295540141121

OPIS

Knjiga predstavlja vsevidna očesca, ki množice sodobnih posameznic in posameznikov gledajo z računalnikov, pametnih telefonov in drugih naprav. Razkriva, kaj vedo o njih spletni iskalniki in kako postanejo vidnejši s pomočjo novodobnih avtoportretov – selfijev. Z novega zornega kota osvetljuje mojstre razkazovanja, od zvezdnikov do politikov, ki živijo od svoje prepoznavnosti. Poleg tega pojasnjuje, zakaj je razgaljeno človeško telo postalo tako privlačno, da se milijoni naslajajo ob podobah ljudi, ki so slečeni do kože ali celo odrti in postavljeni na ogled. Ob branju bodo nekateri prelepili kamere na prenosnih računalnikih in izključili mobilnike, medtem ko bodo drugi razmišljali, kako bi svoje fotografije in posnetke učinkoviteje širili po omrežjih. Glavno sporočilo knjige namreč je, da v sodobnem svetu morda sploh ne obstajamo, če nas nihče ne vidi.Več o knjigi: INTERVJU IZ REVIJE BUKLA

[email protected] +386 1 470 61 00 +386 1 425 52 53 Znamka Lexus se je v dobrih treh desetletjih iz novinca v razredu premijskih avtomobilov razvila v globalnega postavljavca tehnoloških, varnostnih, okoljskih in oblikovalskih standardov. … Videni, Ljubljana, Slovenia.

19,00 ... videni Zakaj sploh, če nas nihče ne gleda In ker nam to postaja vse bolj všeč, postajamo vse bolj videni in zato pasivni, pridni, ubogljivi, nenevarni. Vesna Milek Videni.

POVEZANE KNJIGE