Smeri razvoja II.

Smeri razvoja II. - Franco Juri, Vlado Miheljak | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Franco Juri, Vlado Miheljak
DIMENZIJA
11,68 MB
IME DATOTEKE
Smeri razvoja II..pdf
ISBN
7507475889402

OPIS

Vlado Miheljak in Franco Juri sta v knjigo zbrala svoje analize in refleksije političnega dogajanja v Sloveniji, izpisane in izrisane v skupno 203 kolumnah, objavljenih v Dnevniku v obdobju od 2003 do 2007. Ob predstavitvi te knjige se spomnimo, da je Vlado Miheljak svoje prve kolumne zapisal in objavil v reviji Mladina pred triintridesetimi leti.

S 3D mesom za astronavte tudi nad negativne vplive govedoreje 18. 10.

Začrtane so smeri razvoja za letošnje leto. Lastnosti: skupina 0+, I, II, III (od 0 do 36 kg), možnost rotacije za 360°, v skupini 0+ in I se pritrjuje v nasprotni smeri vožnje, v skupini II in III namestitev v smeri vožnje, Isofix sistem, 11 položajev naslona za gla Smeri razvoja učiteljevih vzgojno-izobraževalnih stališč. Opis obdobij v poklicnem razvoju učitelja (Ryanov model).

POVEZANE KNJIGE