Sedeti pri miru kot žaba

Sedeti pri miru kot žaba - Eline Snel | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Eline Snel
DIMENZIJA
6,9 MB
IME DATOTEKE
Sedeti pri miru kot žaba.pdf
ISBN
7707254076791

OPIS

Knjiga je čudovit uvod v meditacijo čuječnosti. Na preprost in dostopen način opisuje, kaj je čuječnost in kako lahko vaje na priloženem CD-ju vašemu otroku pomagajo, da se umiri, postane bolj osredotočen, lažje zaspi, se otrese skrbi, obvlada jezo in na splošno postane bolj potrpežljiv in pozoren. 

HVALA za posnetek! Domov / Knjige / Duhovnost / Meditacija, duhovne tehnike / Sedeti pri miru kot žaba. Sedeti pri miru kot žaba Vaje čuječnosti za otroke (in njihove starše) Ocenite izdelek.

Vaš brskalnik ne podpira JavaScripta ali pa je ta izklopljen. Avtorica Eline Snel v knjigi Sedeti pri miru kot žaba vodi otroke h gojenju prisotnosti: prisotnosti uma, prisotnosti srca in prisotnosti telesa. Knjigi je priložen CD z vodenimi meditacijskimi vajami. Sedeti pri miru kot žaba.

POVEZANE KNJIGE