Premik trojice

Premik trojice - Stephen King | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Stephen King
DIMENZIJA
12,37 MB
IME DATOTEKE
Premik trojice.pdf
ISBN
4689467059158

OPIS

V drugi knjigi Kingove fantazijske mojstrovine Roland iz Gileada, poslednji revolveraš, naleti na troje skrivnostnih vrat, ki se samo zanj odpirajo v različna obdobja v našem svetu. Iz tega sveta mora v svoj svet pripeljati tri, ki ga bodo spremljali na poti do Temnega stolpa. V New Yorku sredi osemdesetih Roland združi moči z uporniškim Eddiejem Deanom. Druga vrata vodijo v šestdeseta leta k razdvojeni borki za pravice črncev Odetti Holmes. Zadnja vrata razkrijejo Jacka Morta, serijskega morilca iz sedemdesetih let. Mort zasleduje Jaka, fanta, ki ga je Roland spoznal v Vmesnem svetu.Ko se združijo orjaške moči, iz krvoločnega boja med podtalnim zlom in sovražniki iz drugih svetov vznikne grožnja, da se bo Rolandovo popotovanje do Temnega stolpa tu končalo … Premik trojice je druga knjiga v seriji Temni stolp, epski pripovedi o večnem boju med dobrim in zlom, v kateri se prepletajo številni literarni žanri in ki velja za magnum opus Stephena Kinga. "King ima neverjetno bujno domišljijo … eden najboljših piscev našega časa!" – Guardian "Stephen King je mojster, ki ustvarja tako pristne in verjetne like, da se zdijo skorajda živi." – The Baltimore Sun

V podjetju 'Premik UKČE' se ukvarjamo z obdelavo in preoblikovanjem kovin.Izdelujemo nadstreške, vrata, ograje, stopnišča, kmetijsko ter gradbeno mehanizacijo.Izdelujemo tudi kovinske elemente, kateri naredijo vaš vrt ali hišo še bolj posebno in unikatno. Premik trojice Zbirka Temni stolp, knj. 2 Stephen King 15,99 € Dodaj v košarico Votlo mesto Nadaljevanje romana Otok nenavadnih otrok Ransom Riggs 15,95 € Dodaj v košarico Izginotja na Mesečini Zrcalka, 2.

knjiga) 15,99 € Primerjaj Primerjaj. Prelistaj me.

POVEZANE KNJIGE