Od krušnih do bonus staršev

Od krušnih do bonus staršev - Jesper Juul | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jesper Juul
DIMENZIJA
7,82 MB
IME DATOTEKE
Od krušnih do bonus staršev.pdf
ISBN
9052360683337

OPIS

Priložnosti in izzivi sestavljenih družin. Tako kot pred tradicionalnimi družinami se tudi pred sestavljenimi odpirajo enake pasti. Jesper Juul v knjigi opisuje nekatere najpogostejše in najbolj pomenljive, naniza pa tudi predloge in smernice, kako jih je mogoče preprečiti, prestati ali odpraviti. Tako kot pred tradicionalnimi družinami se tudi pred sestavljenimi odpirajo enake pasti. Jesper Juul v knjigi opisuje nekatere najpogostejše in najbolj pomenljive, naniza pa tudi predloge in smernice, kako jih je mogoče preprečiti, prestati ali odpraviti. Ker je življenje takšno, kakršno je, knjiga ne ponuja »10 praktičnih namigov«, ki naj bi vas samodejno za vselej obvarovali pred vsemi napori in težavami ali občasno bolečino, kakršno tu in tam prinese vsakdan. Jesper Juul spodbuja starše in nasploh odrasle, naj v novo družino ne prinesejo zgolj ljubezni in čuta za odgovornost, ampak naj v kovček spakirajo tudi voljo do osebne rasti, razum in sposobnost obvladovanja konfliktov. »Navdiha poln priročnik za vse, ki bi radi razvijali takšno družinsko življenje, da se lahko vsak od družinskih članov razvija in cveti.« - Publishers Weekly »Jesper Juul je eden od dvanajsterih vodilnih mislecev, navdihovalcev in vizionarjev našega časa.« - Die Zeit

... Od krušnih do bonus staršev: priložnosti in izzivi sestavljenih družin Broširana - 13. apr 2019 Jesper Juul spodbuja starše in nasploh odrasle, naj v novo družino ne prinesejo zgolj ljubezni in čuta za odgovornost, ampak naj v kovček spakirajo tudi voljo do osebne rasti, razum in sposobnost obvladovanja konfliktov. Priložnosti in izzivi sestavljenih družin.

Jesper Juul v knjigi opisuje nekatere najpogostejše in najbolj pomenljive pasti, naniza pa tudi predloge in smernice, kako jih je mogoče preprečiti, prestati ali odpraviti. Pri založbi Didakta je izšla nova uspešnica Jesperja Juula - Od krušnih do bonus staršev, ki bo razveselila predvsem vse ločene starše in sestavljene družine. O izzivih, s katerimi se soočajo tako imenovane bonus družine, sestavljene iz dveh partnerjev, ki imata (eden ali oba) otroke iz prejšnjih zakonov ter morda tudi kakšnega skupnega, smo se pogovarjali z dvema sodelavkama ... Priložnosti in izzivi sestavljenih družin.

POVEZANE KNJIGE