Narejeno iz metala in kamnov

Narejeno iz metala in kamnov - Ivana Komel Solo | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ivana Komel Solo
DIMENZIJA
11,78 MB
IME DATOTEKE
Narejeno iz metala in kamnov.pdf
ISBN
5040988610474

OPIS

Poezija Ivane Komel Solo je v tokratni, tretji, zbirki Narejeno iz metala in kamnov vpeta med težo in lahkotnost. Med odštevanjem fizičnih gramov in prištevanjem notranje grenčice. Med glasbo in poezijo ter med mir in spomine, ki pred tabo naslikajo nekaj med plesnijo, ki noče izginiti, in med sladkobo, za katero se bojiš, da jo bo zmanjkalo. Med žensko, ki se bori za pravice, in deklico, ki je leše posiljena vest v časopisu. In je tudi poezija, ki še vedno verjame v ljubezen. 

Avtor recenzije: Aljaž Koprivnikar Bere Renato Horvat. Ivana Komel Solo: Narejeno iz metala in kamnov Ralf Rothmann: Umreti spomladi Paolo Giordano V času epidemije Jorge Carrión: Knjigarne Recenzije so napisali Aljaž Koprivnikar, Ana Geršak, Maja Žvokelj in Iztok Ilich. Poezija Ivane Komel Solo je v tokratni, tretji, zbirki Narejeno iz metala in kamnov vpeta med težo in lahkotnost; odštevanjem fizičnih gramov in prištevanjem notranje grenčice; glasbo in poezijo ter med mir in spomine. Pogovor z avtorico bo vodila Tonja Jelen. ii narejeno iz metala in kamnov i.

Predstavitev bo potekala v četrtek, 3. Breda Jelen Sobočan / Smrt z žarečim svinčnikom barva slepo pego. Aleš Jelenko / Prvinska govorica.

POVEZANE KNJIGE