Mi proti vam

Mi proti vam - Fredrik Backman | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Fredrik Backman
DIMENZIJA
11,69 MB
IME DATOTEKE
Mi proti vam.pdf
ISBN
2420002394534

OPIS

Švedska uspešnica o skrivnostih malega mesta.Mi proti vam je peta v vrsti uspešnic Fredrika Backmana, ki je bralce nazadnje navdušil z romanom Mi smo medvedi!. V novem romanu Mi proti vam avtor usode nekaterih likov iz prejšnje knjige spretno razvije v novo pretresljivo pripoved, ki se lahko bere tudi popolnoma samostojno. Spremljamo dogajanje v mestecu Beartown, ki skuša po tragediji znova zaživeti. Sestavlja novo hokejsko ekipo, a do bleščeče forme je še daleč, pa tudi rivalstvo s konkurenčno ekipo se sprevrže v vse bolj brutalen boj, ki bo terjal novo žrtev … o knjigi v medijih »Mi smo medvedi! s temo športa tematizira vprašanje, pod kakšnim stresom so danes otroci in kaj se zgodi, če od njih zahtevamo preveč. Roman je bil na Švedskem tako uspešen, da je Backman kmalu začel pisati nadaljevanje, ki pa je preraslo v samostojni roman Mi proti vam.«Prispevek si lahko v celoti preberete v Dobrih zgodbah.

Vsa ta leta sva z možem obnavljala hišo, uredila okolico, z najinimi otroki pomagala na kmetiji. Lastnica kmetije je samo mati in čeprav je 54 let poročena z mojim očetom, je bilo vedno vse pisano nanjo.

Organization Ne moremo kontrolirati virus Ne postavljamo mi zakonov in pravil. Vse kar lahko storimo je, da sodelujemo, se dogovarjamo in informiramo.

POVEZANE KNJIGE