Lučka

Lučka - Annet Schaap | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Annet Schaap
DIMENZIJA
9,80 MB
IME DATOTEKE
Lučka.pdf
ISBN
5914290345075

OPIS

To je zgodba o morju. O skrivnostnem bitju in srboritih piratih. O Admiralovi črni hiši, za katero se govori, da jo naseljuje pošast, in o prijateljstvu, ki ga naslovna junakinja sklene s skrbničinim sinom, zaznamovanim z drugačnostjo. O Lučki, svetilničarjevi hčerki, ki se vsak večer, ko na zemljo lega mrak, povzpne po enainšestdesetih stopnicah, da bi prižgala luč v svetilniku. O nevihtni noči, ko gre vse po zlu. A predvsem o tem, da si zmožen biti več, kot si si kdajkoli predstavljal, da si lahko.

Nočne lučke v obliki orientacijske luči za vtičnico ne bodo slepeče, temveč rahlo osvetlijo sobo, in tako se otrok ne bo izgubil pri ... Podrobnosti V mladinskem romanu Lučka, kjer pravljičnost podaja roko pustolovski zgodbi, oživi domišljijski svet, v katerem se prisotnost nenavadnih zabaviščnih artistov zdi najbolj naravna stvar na svetu.V surovem okolju, ki občasno spominja na prizorišča iz klasik, kot so Povodni otroci, Skrivni vrt in Sans famille, prisrčna, sočutna Lučka odkrije, da je sposobna stati na lastnih ... Liewood® Nočna lučka Winston Rabbit Yellow Mellow . Redna cena 35,00 € Akcijska cena 29,75 € ... Preplet tradicije in navdiha Naša zgodba.

Luča, Lučana, Luči, Lučina Pogostost imena. Po podatkih Statističnega urada Republike Slovenije je bilo na dan 31.

POVEZANE KNJIGE