Ko hiše zaplešejo

Ko hiše zaplešejo - Ida Mlakar Črnič | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ida Mlakar Črnič
DIMENZIJA
10,56 MB
IME DATOTEKE
Ko hiše zaplešejo.pdf
ISBN
5481745669735

OPIS

Ko hiše zaplešejo je srečna slikanica. Ob prvem pomladnem vetru se prebujajo želje in srca, in ni ga, ki ga ne bi malo zaščemelo v duši in podplatih. Je pravljica o hišah in ljudeh. O mestu, kjer nič ni kamnito in nič ni za večne čase enako. Luna ali piš vetra, sveže jutro … že se lahko kaj premakne, zapleše, spremeni na boljše, na dobro.

Prejemali boste novice o aktualnih ugodnostih in novostih v spletni knjigarni Bukla ter občasne novice o prihajajočih knjižnih dogodkih, pri katerih sodeluje založba UMco. Ko hiše zaplešejo je srečna slikanica. Ob prvem pomladnem vetru se prebujajo želje in srca, in ni ga, ki ga ne bi malo zaščemelo v duši in podplatih. V Grosupljem so v šoli zasegli veliko količino prepovedanih pirotehničnih sredstev - petard.

Ob prvem pomladnem vetru se prebujajo želje in srca, in ni ga, ki ga ne bi malo zaščemelo v duši in podplatih. Je pravljica o hišah in ljudeh.

POVEZANE KNJIGE