Hokus pokus: fokus

Hokus pokus: fokus - Mitja Tuškej | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mitja Tuškej
DIMENZIJA
4,91 MB
IME DATOTEKE
Hokus pokus: fokus.pdf
ISBN
9690804103797

OPIS

Kako osredotočiti zgodbo znamke, da bodo komunikacije dolgoročno učinkovite. Hokus pokus: fokus je druga knjiga priznanega stratega tržnih znamk, ki vse svoje profesionalno življenje posveča preučevanju odnosov med znamkami in njihovimi porabniki. Neprestano spraševanje, zakaj nekaj deluje in zakaj ne, ter neprestano obračanje podatkov in iskanje vzročno-posledičnih povezav ga vodijo do zanimivih in mnogokrat tudi presenetljivih ugotovitev. Ugotavlja, da morajo znamke svojo zgodbo oblikovati in sporočati ciljnim potrošnikom bistveno bolj osredotočeno kot kadarkoli doslej. Prepričan je, da je danes v komunikacijah znamke učinkovito samo popolno osredotočanje na to, kar znamka dejansko pomeni, in na to, kdo so in kakšni so njeni najbolj zvesti porabniki. V knjigi izpostavlja pomembnost opredelitve prave ciljne skupine za znamko, poda konkretne primere o tej tematiki, razloži vlogo in pomen z znamko povezanih neotipljivih značilnosti. Poglobljen študij ciljne skupine ob hkratnem natančnem poznavanju vrednot, osebnosti in značilnosti znamke upravljavcem znamke omogoča tvoriti izhodiščno zgodbo znamke. Za oblikovanje pravilne zgodbe znamke predstavi tudi jasen model.

Als Therapeut arbeite... Hokus pokus og parat FOKUS: OPSTARTSØVELSE, RO OG CENTRERING. Sid i skrædderstilling eller anden behagelig siddende position (evt.

A curious youngster moves to Salem, where he struggles to fit in before awakening a trio of diabolical witches that were executed in the 17th century. Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino.

POVEZANE KNJIGE