Gojenje jagodičja

Gojenje jagodičja - Darinka Koron | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Darinka Koron
DIMENZIJA
10,53 MB
IME DATOTEKE
Gojenje jagodičja.pdf
ISBN
7344625683394

OPIS

Avtorica natančno predstavi, kako gojiti jagode, maline, robide, kosmulje, brusnice, ribeze, aronijo in druge manj poznane jagodičaste vrste. V priročniku najdemo uporabna navodila in nasvete za pripravo, sajenje in obiranje sadežev. Zanimivo je poglavje o ekološki pridelavi, v katerem so predstavljeni najsodobnejša znanja in tehnike, kot je npr. vse bolj priljubljena pridelava izven tal. Priročnik je primeren za profesionalne pridelovalce in tudi tiste, ki jagodičje želijo ljubiteljsko gojiti le na domačem vrtu. 

Dodaj v košarico Lončnica bo preživela. Veronica Peerless.

Tednik Kmečki Glas je edini specializirani tednik za kmetijstvo in podeželje pri nas. Nudimo vam veliko izbiro sadik jagodičja. Naše sadike so zdrave in ustrezno skladiščene! Nasveti za sajenje in VIP vsebine za pridelovalce jagodičja. GOJENJE JAGODIČJA Darinka Koron Gojenje jagoZ DARINKA KORON - malina - robida - sorodniki in križanci malin in robide - ameriška borovnica - brusnica - ribezi in kosmulja - križanci med črnim ribezom in kosmuljo - jagoda - aronija - užitno modro kosteničje ali haskap jagoda - manj poznane vrste jagodičja Rez jagodičja.

POVEZANE KNJIGE