Dragi otrok

Dragi otrok - Carlton Kirby | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Carlton Kirby
DIMENZIJA
10,21 MB
IME DATOTEKE
Dragi otrok.pdf
ISBN
6613074284716

OPIS

Psihološka srhljivka, ki se začne tam, kjer se druge končajo. Prvi dan izgubim občutek za čas, čast in kočnik. Zato pa imam zdaj dva otroka in mačko. Imeni otrok sem pozabila, mački pa je ime gospodična Tinki. Imam tudi moža. Je visok, ima kratke temne lase in sive oči. Težko je reči, ali je v resnici večer ali se je tako preprosto odločil. Na okna so privite izolacijske plošče. On ustvarja dan in noč. Kakor bog. Štirinajst let je njegova ujetnica v koči brez oken sredi gozda. V tem bivališču mu je rodila dva otroka. Družinski vsakdan poteka po natančno določenem urniku: obroki, obiski stranišča – vse je strogo urejeno. Zvečer otrokoma prepeva pesmice za lahko noč, podnevi je njuna učiteljica. Oče skrbi za družino in jo varuje pred zunanjim svetom. In nikoli mu ne bodo mogli vzeti žene in otrok, ker nihče ne ve, kje so … Dokler ji nekega dne ne uspe zbežati in se njena mora šele začne …

Ključne besede: božiček pisma pošta december pisanje otroci šola vrtec želje. Božičkova pošta je ponovno zaživela in Božiček že nestrpno pričakuje pisma otrok, ki mu jih bodo napisali posamezniki ali skupine ... »Dragi Mojzes, naš glasbeni velikan, naš dragi maestro, hvala za ves tvoj glasbeni opus, najlepše slovenske popevke.

Želim si tudi malo sladkarije. M - 43 (deček) - Ima svojega Dedka Mraza Dragi otrok...

POVEZANE KNJIGE