Diplomatski pojmovnik

Diplomatski pojmovnik - Božo Cerar | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Božo Cerar
DIMENZIJA
7,42 MB
IME DATOTEKE
Diplomatski pojmovnik.pdf
ISBN
5081870369684

OPIS

Z novo, obsežno knjigo veleposlanika Boža Cerarja smo tudi Slovenci dobili izjemno pomemben in kvaliteten priročnik, ki bo v pomoč vsakomur, ki se ukvarja z zunanjo politiko in diplomacijo, bodisi kot politik, kot raziskovalec, novinar ali študent. Predvsem pa bo v pomoč slovenskim diplomatom.

Namenjena je uslužbencem ministrstva oziroma slušateljem za diplomatski izpit. Julij - Avgust 2019 Seznam novosti 2019/07-08 . DIS Disertacije.

1. MITROVIĆ, Dušan, 1988- Institut cenovnih škarij v konkurenčnem pravu : doktorska disertacija ... Sanje zaupamo v moč navdiha ustvarjalnosti, lepote in domišljije: knjige povezujejo 7500 jezikov in najmanj toliko kultur človeštva, in so upanje in obet za prihodnost človeštva in življenja na Zemlji.

POVEZANE KNJIGE