Zala tamala

Zala tamala - Nina Brochmann, Ellen Støkken Dahl | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nina Brochmann, Ellen Støkken Dahl
DIMENZIJA
12,39 MB
IME DATOTEKE
Zala tamala.pdf
ISBN
7580615066121

OPIS

Iskrivi priročnik razbija mite o ženskih spolnih organih ter prinaša številna pomembna dejstva o ženskih intimnih delih, njihovi zgradbi in rabi, o menstruaciji, »igri« hormonov ter seveda o seksu in orgazmu, opisane pa so tudi bolezni in tegobe, ki vas lahko pestijo »tam spodaj«. Norveški študentki medicine, ki poučujeta spolno vzgojo in pišeta priljubljen blog o spolnem zdravju, sta sestavili sijajen priročnik, ki se teme (ženskega) spola, spolnih organov in spolnosti loteva zabavno, brez slepomišenja, moraliziranja in znanstvene suhoparnosti. Namenjen je ženskam vseh mladosti in starosti, a prav gotovo bo koristno branje tudi za drugi spol. Knjiga, ki podobno kot Čarobno črevesje nemške avtorice Giulie Enders z zanimivimi podatki in sočnim humorjem razbija tabuje o telesu, je postala svetovna uspešnica, prevedena v 35 jezikov. V knjigi bodo dragocene (in najverjetneje presenetljive) informacije našli tudi moški in fantje – zlasti tisti, ki niste prepričani, da vaše telo deluje tako, kot bi moralo, da je vse videti tako, kot bi moralo biti, in da imate take občutke, kot bi jih morali imeti.

Prevajalci so se najbrž hahljali, saj so morali v svojem jeziku poiskati sočne domače izraze za muce, češplje, jajca in aktivnosti med ženskimi in moškimi ... View the profiles of people named Tamala Mala. Join Facebook to connect with Tamala Mala and others you may know.

Uredništvo ... Nina Brochmann, Ellen Stokken Dahl, Zala tamala, prevedla Polona Mertelj, Mladinska knjiga, Ljubljana, 2020, 336 strani Priročnik o negi in uporabi ženskih spolnih organov na strokoven a zabaven način pojasnjuje njihovo »življenje« in »delovanje«. Odgovarja na raznovrstna vprašanja o spolnosti, negi in kontracepciji. Priročnik o negi in uporabi ženskih spolnih organov na strokoven a zabaven način pojasnjuje njihovo »življenje« in »delovanje«.

POVEZANE KNJIGE