Zajčje dogodivščine

Zajčje dogodivščine - Mira Susić | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mira Susić
DIMENZIJA
3,64 MB
IME DATOTEKE
Zajčje dogodivščine.pdf
ISBN
3251156817707

OPIS

Glavni junak petih zgodbic, ki jih je tržaška avtorica Mira Susić napisala za mlade bralce, je mali zajček, ki s pomočjo drugih prebivalcev gozda, z ježki, s srnicami, čebelicami, polžki in še z marsikatero drugo, odkriva svet okrog sebe. Ta svet je lep in poln zanimivosti, a včasih skriva tudi nevarne zanke. V tem sobivanju pa se mali zajček uči pomembnih življenjskih pravil, kako si morajo vsi med seboj pomagati, da se izognejo nevarnostim, ki nanje pretijo, pa tudi ne vedno najbolj prijaznih sosedov, kot so medved ali hude mravljice. Knjigo je s prikupnimi živalskimi liki ilustrirala in jo tudi oblikovala Danila Komjanc.

Strani: 28. Format: 200 mm x 260 mm, trda vezava.

Email prejemnika* Sporočilo Tvoje ime* Tvoj email* Hiter seznam. pomembno v življenju in kako nanj gledati bolj sproščeno. 1.

POVEZANE KNJIGE