Zadnja milja

Zadnja milja - David Baldacci | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

David Baldacci
Zadnja milja.pdf

Ko dvojni umor nenadoma prizna nekdo drug in s tem reši obsojenega morilca, mora posebna skupina FBI-ja odkriti, kaj se skriva za tem. Nekdanji vrhunski nogometaš Melvin Mars je bil tik pred vstopom v profesionalno ligo zaradi nasilnega umora lastnih staršev obsojen na smrt. Ko zdaj, po dvajsetih letih zapora, odšteva še zadnje minute do usmrtitve, ga nepričakovano oprostijo. Dvojni umor je priznal nekdo drug. Zaradi njegovega priznanja bi lahko Melvin Mars – naj je kriv ali ne – prišel na prostost. Kdo je človek, ki ga želi spraviti iz zapora? In zakaj prav zdaj?Amos Decker, briljantni detektiv s popolnim spominom in osupljivo sposobnostjo analitičnega mišljenja, član posebne ekipe FBI-ja, se začne za Marsov primer zanimati, ko opazi osupljive vzporednice s svojim življenjem: oba sta bila nadarjena nogometaša, vendar sta zaradi tragedije ostala brez kariere. Oba sta zaradi okrutnega zločina izgubila družino. In v obeh primerih je leta pozneje umore nenadoma priznal nov osumljenec. Osumljenec, za katerega nihče ne ve, ali govori resnico.Ko izgine članica Deckerjeve preiskovalne ekipe, se izkaže, da na kocki ni le življenje obsojenega zločinca, ampak nekaj precej obsežnejšega – in bolj zloveščega. Decker bo moral krepko napeti svoje izjemne možgane, da bi preprečil usmrtitev nedolžnega človeka.

Avtor Baldacci, David ... Zadnja milja book. Read 4,468 reviews from the world's largest community for readers.