Vrnitev boginje

Vrnitev boginje - Adrian Predrag Kezele | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Adrian Predrag Kezele
DIMENZIJA
4,62 MB
IME DATOTEKE
Vrnitev boginje.pdf
ISBN
2712556001734

OPIS

Vabljeni na osupljivo pot iz včasih tesnobne sedanjosti v davno preteklost in možno prihodnost! Tisto nepojasnjeno hrepenenje po nečem drugačnem, tista slast ljubezni, za katero se zdi, da smo jo že občutili, vse to zdaj razumemo, ko izvemo, da smo že bili tu: Več kot 5000 let nazaj, v tisočletjih srečnega življenja z Boginjo. Ta čas je v učbenikih odpravljen na hitro z besedo – prazgodovina. V resnici pa smo bili takrat ena sama srečna družina. Avtor na podlagi odkritij redkih znanstvenikov ter lastne intenzivne izkušnje zapiše izjemno duhovno pustolovščino. Prav v našem času, na ozemlju čisto blizu nas, je našel številne dokaze, da se Boginja in njene vrednote izpred več kot 5000 let vračajo. Predvsem pa dobiva vedno nove dokaze, da so med nami že ljudje, ki zmorejo vnesti v vse plasti življenja spet ljubezen, spoštovanje, veselje, povezovanje in sodelovanje. Slavljenje življenja. Vse to kot edino preostalo možnost za preživetje planeta. Živimo, če se tako odločimo, v dobrodejnem času z bogastvom najboljšega, kar prinašajo letni časi. Ko dopustimo in pripomoremo, da se v naših življenjih naseli Boginja, kot nam jo je približal Adrian P. Kezele.

Bolj ko ga je preučeval, bolj so se pred njegovimi očmi začele vrteti podobe nekega davnega, zelo srečnega časa, v katerem ni bilo prostora za sovraštvo, bedo in trpljenje. ... Vabljeni na osupljivo pot iz včasih tesnobne sedanjosti v davno preteklost in možno prihodnost! Tisto nepojasnjeno hrepenenje po nečem drugačnem tista slast ljubezni za katero se zdi da smo jo že občutili vse to zdaj razumemo ko izvemo da smo že bili tu Več kot 5000 let nazaj v tisočletjih srečnega Vrnitev Boginje Mehka - 04.

Stotine, tisoče dolgih let niso počeli drugega, kot me poskušali izriniti iz svojega srca. Vse to le zato, da bi vladali drug nad ... Vrnitev Boginje vas bo popeljala v davno preteklost, do izvora vaših globokih hrepenenj.

POVEZANE KNJIGE