Vinograd v Provansi

Vinograd v Provansi - Ruth Kelly | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ruth Kelly
DIMENZIJA
6,4 MB
IME DATOTEKE
Vinograd v Provansi.pdf
ISBN
3068963010416

OPIS

Ava mora pobegniti. Tiči v dolgočasni službi, mož Mark pa jima je nakopal goro dolgov in jo zapustil. Potem Ava izve, da ji je umrl dedek in ji zapustil posestvo z vinogradom Château Saint-Clair. Sveži rogljički in kava za zajtrk, kozarec rdečega vina s čednim natakarjem Jacquesom ... Ava se v Franciji kmalu počuti kot doma. Vendar bi bilo noro, če bi kar obupala nad zakonom in si naprtila vinograd, čeprav ga je kot otrok tako ljubila – kajne?

Življenje je tvoje : odslovi vse svoje bolezni ter v svoje življenje privabi ljubezen, srečo in bogastvo: Hay, Louise L. 50.

Tiči v dolgočasni službi, mož Mark pa jima je nakopal goro dolgov in jo zapustil. Potem Ava izve, da ji je umrl dedek in ji zapustil posestvo z vinogradom Château Saint-Clair. 404 - MKK ...

POVEZANE KNJIGE