Učbenik življenja

Učbenik življenja - Martin Kojc | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Martin Kojc
DIMENZIJA
9,78 MB
IME DATOTEKE
Učbenik življenja.pdf
ISBN
1402573886513

OPIS

Ob prvi slovenski izdaji Učbenika življenja leta 1935 je Martin Kojc (1901-1978) dejal, da ga bodo zares brali in razumeli šele v novem tisočletju. Življenjska filozofija Martina Kojca temelji na samoniklem raziskovanju transcendentne stvarnosti duhovnega sveta, ki je zanj prapočelo vsega in je materija le njen odsev. Misli so edina realna moč, ki oblikuje naše življenje. Martin Kojc je bil prepričan, da lahko pozitivno učinkuje le tista psihoterapevtska metoda zdravljenja, ki temelji na filozofskem izhodišču, je razvil svojo metodo - s katero je v praktičnih posvetovalnicah tako doma kot v tujini ter na mnogih predavanjih dosegal vsesplošne uspehe in priznanja. Sreča pride šele tedaj, ko smo se ji odrekli; ničesar hoteti pomeni, vse zaželeno dobiti. Ta knjiga je učbenik. V njej boste spoznali duhovne zakone, ki jih boste uporabljali, da bi se vaša usoda oblikovala po vaših želja. Knjiga uvaja v nov način gledanja na življenje in se močno razlikuje od tistega, ki ste ga do sedaj uporabljali. Toda, če hočemo bolje živeti, moramo poiskati boljše poti in poti po njih hoditi. Potrebno bo veliko dela in potrpljenja, preden boste snov osvojili in pridobili moč, s katero boste bolezni, nesreče, neuspehe, stiske, revščino in obup izločili iz svojega življenja. Bilo bi napačno, ko bi knjigo le prebrali kot roman in jo nato odložili. Knjiga je napisana tako, da je vsakomur, ne glede na izobrazbo, ob poglobljenem proučevanju razumljiva in mu bo koristila v vsaki življenjski situaciji.

V njej boste spoznali duhovne zakone, ki jih boste uporabljali, da bi se vaša usoda oblikovala po vaših želja. Knjiga uvaja v nov način gledanja na življenje in se močno razlikuje od tistega, ki ste ga do sedaj uporabljali. Človekove misli so zelo pomembne, zato naj bodo pozitivne; misli so ogromna ustvarjalna sila in njihova moč je neslutena.

Zakaj je to pomembno? Tako se ne boste vedno znova soočali s podobnimi zapleti in situacijami. Naučili se boste lekcije in PRESEGLI zaplete.

POVEZANE KNJIGE