Testamenti

Testamenti - Margaret Atwood | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Margaret Atwood
DIMENZIJA
9,53 MB
IME DATOTEKE
Testamenti.pdf
ISBN
7788335894061

OPIS

Kanadska pisateljica Margaret Atwood je leta 1985 napisala zgodbo o Gileadu, fanatični republiki v nedoločljivi prihodnosti, kjer vladata šovinizem in diktatura. Zdaj je pred vami težko pričakovano novo poglavje te ne tako oddaljene prihodnosti. Deklina zgodba se nadaljuje. Deklina zgodba je postala klasika, njene dekle simbol upora proti kratenju človekovih pravic. Štirideset let pozneje pa se zdi, da je razčlovečena šovinistično fundamentalistična prihodnost bližje, kot smo mislili. o avtorici Margaret Atwood(1939), uveljavljena kanadska pisateljica, pesnica in esejistka, je napisala vrsto romanov, med drugim Preročišče, Na površje, Slepi morilec, Zadnji človek in seveda Deklino zgodbo iz leta 1985, ki je že prej veljala za njeno najbolj odmevno delo, po uspehu televizijske serije pa je doživela pravi bralski preporod po vsem svetu. Zato je bilo njeno nadaljevanje ena najtežje pričakovanih knjig.

To delo, postavljeno v izmišljeno državo Gilead, teokratsko diktaturo, ki korenini v puritanstvu 17. stoletja, v njej so ženske zasužnjene in nimajo skoraj ... Testamenti.

Roman o razčlovečeni družbi je dolgo kraljeval na prodajnih lestvicah ... Članki z oznako Testamenti. prvi mesec samo 1 eur.

POVEZANE KNJIGE