Stolp svitanja

Stolp svitanja - Sarah J. Maas | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sarah J. Maas
DIMENZIJA
7,54 MB
IME DATOTEKE
Stolp svitanja.pdf
ISBN
3999651673502

OPIS

V šesti knjigi iz serije Stekleni prestol Chaol Westfall in Nesryn Faliq prispeta v cvetoče mesto Antika, da bi sklenila zavezništvo s kaganom, najvplivnejšim vladarjem Južne celine. Njegova mogočna, strahospoštovanje vzbujajoča vojska je namreč zadnje upanje za Erileo na Severni celini, ki jo neuklonljiva kraljica Terrasna Aelin Galathynius in adarlanški kralj Dorian skušata obvarovati pred napadom temnih sil iz zloglasnega Moratha. Lord Westfall, ki je bil v zadnjem boju v Riftholdu tako hudo poškodovan, da je ohromel, je ob bližajoči se katastrofi le nerad zapustil Doriana, Aelin in druge prijatelje. Toda na pot na drugo celino se je moral podati tudi zato, da bi poiskal pomoč pri zdravilcih iz slovitega stolpa Torre Cesme. Zdravljenje mladega lorda le nerada prevzame Yrene Towers, ki je kot otrok na Severni celini doživela vse preveč grozot, delno odgovornost zanje pa pripisuje poškodovanemu nekdanjemu poveljniku. Toda kmalu ugotovi, da Chaol ni tako enoplasten, kot se ji sprva zdi, in da se tudi v njem skrivajo temne sence preteklosti, ki jih bosta morala pregnati skupaj. Chaol, Nesryn, in Yrene bodo torej morali združiti moči in dati vse od sebe, če bodo želeli rešiti prijatelje – in sebe.

PURANJI FILE PO PARIŠKO, DUŠEN RIŽ, KORENČEK NA MASLU, SOLATA. 2.

Opis; Status izposoje; Cobiss; Rezervacija; Založnik o knjigi. V šesti knjigi iz serije Stekleni prestol Chaol Westfall in Nesryn Faliq prispeta v cvetoče mesto Antika, da bi sklenila zavezništvo s kaganom, najvplivnejšim vladarjem Južne celine.

POVEZANE KNJIGE