Semena, sejanje in shranjevanje

Semena, sejanje in shranjevanje - Julie Thompson - Adolf | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julie Thompson - Adolf
DIMENZIJA
5,9 MB
IME DATOTEKE
Semena, sejanje in shranjevanje.pdf
ISBN
4648402706527

OPIS

Strokovnjakinja za vrtnarjenje vas bo popeljala skozi vsak korak vzgajanja in shranjevanja semen, vrtnarsko pot pa bo naredila zanimivo in prijetno. Naučila vas bo vzgojiti čudovito zelenjavo in cvetje iz semena, ki ste ga shranili, da bo vrt še lepši.V knjigi vas čakajo obsežni opisi vseh najbolj priljubljenih vrst zelenjave, sadja, zelišč in cvetja; nasveti, namigi in male vrtnarske skrivnosti, na primer o tem, kako trmasto seme spodbuditi h kaljenju; seznami, ki vam bodo v pomoč pri izbiri najboljših rastlin za vrt, naj gre za stare sorte paradižnika za vroče in vlažno podnebje ali za raznobarvne jajčevce; preprosti projekti, ki se jih lahko lotite sami in vam bodo v pomoč pri sejanju in shranjevanju semena Ne glede na to, ali ste izkušen vrtnar ali popoln začetnik, boste v svojem vrtu kmalu imeli zdrave in rodovitne rastline.

jan 2020. Julie Thompson-Adolf ( 8) ISBN/EAN:P_9789610156024.

AudiBook Semena: pobiranje, shranjevanje in sejanje Vse nas, ljubitelje rastlin iz Zavoda Raznolikost veseli, da ste se odločili vzgojiti vsaj eno rastlino iz semen. V današnjem 'instant' in 'ekspres' času je po eni strani na voljo (skoraj) vse, po vse nižjih cenah, po drugi strani pa, že samo kar se rastlin tiče, družba postaja odvisna od ... Za shranjevanje semena upoštevamo, da mora biti vlaga dovolj nizka, vendar se ta odstotek od semena do semena razlikuje.

POVEZANE KNJIGE