Prava ljubezen

Prava ljubezen - Pierre-Hervé Grosjean | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Pierre-Hervé Grosjean
DIMENZIJA
3,51 MB
IME DATOTEKE
Prava ljubezen.pdf
ISBN
6306404728502

OPIS

Pierre-Hervé Grosjean, duhovnik versajske škofije, se že vrsto let srečuje z mladimi, jih posluša in jih zato dobro pozna. Iz lastne izkušnje kot duhovni spremljevalec in predavatelj je v knjigi zbral dragocene misli, ki mladim pomagajo odrasti in jih spodbujajo, da se pripravijo na pravo ljubezen. Knjižica ni ne moralka ne priročnik lepega vedenja, ampak posreduje prepričanja, ki mladim med 15. in 22. letom pomagajo odrasti in jih spodbujajo, da se pripravijo na pravo ljubezen.Francoski duhovnik Pierre-Hervé Grosjean je knjigo napisal na podlagi mnogih izkušenj pri delu z mladimi. Zato knjiga odseva njihovo resnično življenje, njihove izkušnje, probleme, boje, padce in zmage. Iskreno in odprto spregovori o zaljubljenosti, ljubezni in spolnosti z željo, da bi pokazal, kako je to nekaj lepega, za kar se je vredno potruditi; da je vredno zastaviti vse za svojo lepo, bogato, izpolnjujočo in rodovitno ljubezensko prihodnost. Prav zato zanj čistost »ni stvar zadrgnjencev in zavrtežev, ampak v resnici krepost pogumnih in resnično svobodnih!« Tako čistost ne pomeni zatiranja naših želja, ampak pot obvladovanja in vzgajanja – vse z enim samim namenom: da bi zares pristno živeli in ljubili v svobodi in lepoti.(Knjigi na pot – pater dr. Andraž Arko) o avtorju Pierre-Hervé Grosjean je duhovnik versajske škofije. Posvečen je bil leta 2004 in je danes župnik župnije Saint-Cyr-l‘École. Je gimnazijski kaplan in se že vrsto let srečuje z mladimi, jih posluša in jih zato dobro pozna. Veliko mladih spremlja tudi pri skavtih in na poletnih univerzah z naslovom »Akterji prihodnosti«, ki jih je sam ustanovil. Z dvema sobratoma župnikoma ureja blog Padreblog.fr.

A če ...ljubezen izgine, ....kaj narediš?Cvet bi utrgal,... ptico pobral... Prava ljubezen se v tem kontekstu pojavlja kot precej neverjeten pojav.

(1). Prava ljubezen običajno pride potiho, potrka na vrata vašega srca in ga začne odpirati, korak za korakom.

POVEZANE KNJIGE