Poletje v parizu

Poletje v parizu - Sarah Morgan | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sarah Morgan
DIMENZIJA
10,10 MB
IME DATOTEKE
Poletje v parizu.pdf
ISBN
7986847058464

OPIS

Grace je možu za praznovanje petindvajsete obletnice poroke pripravila presenečenje kot še nikoli: romantično potovanje v Pariz. Ni pričakovala, da bo tudi ona doživela presenečenje – njen mož zahteva ločitev. Šokirana, vendar odločena, da se ne bo zlomila, se Grace odloči, da bo v Pariz odpotovala sama. Audrey, mlado dekle iz Londona, odpotuje v Pariz, da bi ušla težavam doma. Poletno delo v knjigarni je njena pot v svobodo, toda brez denarja in znanja francoščine se sooča z možnostjo, da bo vse poletje sama postopala po tlakovanih ulicah … Dokler ne spozna Grace in se vse spremeni. Grace ne more verjeti, kako pogumna je Audrey. Audrey ne more verjeti, kako previdna je sveže samska Grace. Živita v isti stavbi nad knjigarno in odkrijeta, da druga drugi lahko ponudita tisto, kar sta pogrešali. V Pariz prideta, da bi se v novem okolju oddahnili od težav, ki jih imata doma, najdeta pa prijateljstvo, ki bi lahko bilo nekaj najboljšega, kar se jima je kdaj zgodilo …

Grace ne more verjeti, kako pogumna je Audrey. Audrey ne more verjeti, kako previdna je sveže samska Grace.

januarja, 2019 Moda, Novice, trend, Ženska moda. Slovita pariška hiša Christian Dior je na modni reviji predstavila 'haute couture' kolekcijo za pomlad-poletje 2019 in z modeli klovni ter s pisto v slogu cirkusa prepričala tudi najstrožje opazovalce! Težave, s katerimi se srečujejo v Parizu, bi lahko odvrnili podjetje v New Yorku, ki to poletje pripravlja podobno storitev.

POVEZANE KNJIGE