Planet Zemlja, tu sem doma

Planet Zemlja, tu sem doma - Peter Krebelj | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Peter Krebelj
DIMENZIJA
3,40 MB
IME DATOTEKE
Planet Zemlja, tu sem doma.pdf
ISBN
8469047415308

OPIS

Poučna naravoslovna slikanica mladim bralcem na preprost in razumljiv način predstavi planet Zemljo in njeno umeščenost v naš sončni sistem. Besedilo pospremijo tudi vprašanja, ki bodo mlade bralce spodbudila k radovednosti in nadaljnemu raziskovanju. O AVTORJU Peter Krebelj (magister poslovnih ved) je diplomiral na Fakulteti za računalništvo in informatiko, magisterij pa je opravil na Ekonomski fakulteti. Kot pedagog je zaposlen na Srednji šoli tehniških strok, kjer poučuje računalništvo.Peter Krebelj je avtor več računalniških priročnikov 'Python 3 za začetnike'; 'Blender 3D za začetnike'; HTML in CSS za začetnike; Spoznavamo Windows 10, učbenikov s področja računalništva in informatike ter poučne pravljice za otroke 'Markovo računalniško popotovanje'.Ljubiteljsko se ukvarja s fotografijo. Njegova priljubljena tema so motivi iz narave in krajinska fotografija. Na svojih potovanjih in sprehodih dokumentira okolico skozi objektiv in ujame številne drobne motive, ki bi sicer ostali neopaženi. Njegove fotografije so prikaz drobnih trenutkov v življenju pokrajin in narave, ki so ostali zabeleženi na fotografiji.

Prosječno je od Sunca udaljen 149,6 milijuna kilometara, što se uzima kao astronomska jedinica (). Zemljina putanja nije jako izdužena, numerički ekscentricitet Zemljine staze iznosi 0,016 79, zbog čega se Zemlja Suncu približi za 2,5 milijuna kilometara (perihel, oko 4.

To pesem boš doma prepeval in če boš želel, se boš ob klavirski spremljavi lahko tudi posnel in posnetek poslal svojemu razredniku/razredničarki. Izvedel boš tudi, na kakšen način je učiteljica Iva izrazila hvaležnost Zemlja je treći planet po redoslijedu udaljenosti od Sunca i najveći među unutarnjim planetima.

POVEZANE KNJIGE