Obračun

Obračun - John Grisham | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
John Grisham
DIMENZIJA
8,30 MB
IME DATOTEKE
Obračun.pdf
ISBN
3880023851707

OPIS

Kriminalka z umorom, sodna drama, družinska saga – Obračun je Grishamov najmočnejši, najbolj presenetljiv in najbolj napet triler doslej. Oktober 1946, Clanton v MisisipijuPete Banning je najljubši sin misisipijskega mesteca Clanton – odlikovan junak iz druge svetovne vojne, glava ugledne družine, uspešen kmet, dober oče, priljubljen sosed ter goreč vernik metodistične cerkve. Potem pa nekega hladnega oktobrskega jutra zgodaj vstane, se odpelje v mesto in zagreši šokanten zločin. Vse, kar o njem pove – šerifu, svojim odvetnikom, sodniku, poroti in svoji družini – je: »Nimam česa povedati.« Ne boji se smrti in svojo skrivnost je pripravljen odnesti s seboj v grob. John Grisham nas v svojem novem romanu popelje na neverjetno potovanje od povojnega ameriškega juga do filipinske džungle med drugo svetovno vojno, od norišnice, polne skrivnosti, do sodne dvorane v Clantonu, kjer si Petov zagovornik brezupno prizadeva, da bi ga rešil. Obračun je vrhunski roman, ki žlahtno tradicijo južnjaških gotskih pripovedi spaja z Grishamovo značilno pravniško napetostjo – ta nas v primežu drži prav na vsaki strani.

Obračun davka od dohodkov pravnih oseb. Na podlagi drugega odstavka 358.

Razliko med glavnim in ... V 26. krogu italijanskega prvenstva bo v ponedeljek na sporedu veliki derbi med vodilnim Interjem s Samirjem Handanovićem in Atalanto Josipa Iličića.

POVEZANE KNJIGE