Naslednje leto v Havani

Naslednje leto v Havani - Chanel Cleeton | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Chanel Cleeton
DIMENZIJA
12,88 MB
IME DATOTEKE
Naslednje leto v Havani.pdf
ISBN
5181371926379

OPIS

Američanka kubanskega rodu po smrti babice, ki jo je oboževala, odpotuje v Havano, da bi spoznala svoje korenine ‒ in razkrije družinsko skrivnost, zakopano vse od revolucije ...Havana, leta 1958. Hči sladkornega magnata, devetnajstletna Elisa Perez, se giblje v najvišjih krogih kubanske družbe, kjer je skoraj povsem zaščitena pred čedalje hujšim političnim vrenjem v državi ‒ dokler se ne zaplete v strastno razmerje z gorečim revolucionarjem …Miami, leta 2017. Svobodna novinarka Marisol Ferrera je odraščala ob romantičnih zgodbah o Kubi, ki ji jih je pripovedovala pokojna babica Elisa; ta je bila med revolucijo skupaj z družino prisiljena zapustiti Kubo. Elisina zadnja želja je bila, da Marisol raztrese njen pepel v deželi, kjer se je rodila.Marisol prispe v Havano, kjer odkrije brezčasno lepoto otoka, pa tudi napeto politično ozračje, ki vlada v državi. A ko bodo na plano prišle kočljive družinske skrivnosti in se bo Marisol zagledala v moškega, ki tudi sam marsikaj skriva, bo prav s pomočjo naukov iz babičine preteklosti razumela, kaj v resnici pomeni biti pogumen.

Tja danes množično zahajajo turisti in si privoščijo njegovi pijači, ki ju je tam najraje pil. El Floridita v Havani, vse fotografije Marijan Zlobec Hemingway je v kubansko prestolnico prvič prišel… Nastanitev Noa Hostal se nahaja v Havani, 3,6 km od restavracije La Bodeguita del Medio, približno 4,2 km od Starega trga in 4,3 km od utrdbe Castillo de San Salvador de la Punta.

Njena zadnja želja je... Roman Naslednje leto v Havani je dvoplastna ljubezenska zgodba, ki se dogaja v različnih obdobjih in različnih, a kljub temu zelo podobnih, družbenih ureditvah na Kubi. Prva zgodba se dogaja leta 1959.

POVEZANE KNJIGE