Med ribami!

Med ribami! - Nina Hundertschnee | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nina Hundertschnee
DIMENZIJA
7,48 MB
IME DATOTEKE
Med ribami!.pdf
ISBN
7468540715649

OPIS

Hana in Henri se naenkrat znajdeta globoko pod vodo med ribami. Na vsem lepem znata plavati kakor ribe in kar je še bolj nenavadno, razumeta tudi njihovo govorico. Tako slišita, da sta policista morska psa v mrežo ujela debelo kosmato ribo! To mora biti maček Karuso! A kako ga bosta rešila?

To sta vodilna sadna vira magnezija. Tudi suho sadje, kot so fige, suhe slive in rozine vsebujejo veliko magnezija, vendar za voljo njega ne ... Med njimi je najti polenovko, Cyprinodon diabolis, koelakante, in velikega belega morskega psa.

Zakol (Shechita) živali mora potekati po predpisanem postopku. Robotski vohun med ribami Novi miniaturni robot, ki so ga razvili raziskovalci EPFL, lahko plava z ribami, se nauči, kako med seboj komunicirajo, jih usmerja ali pripravi do tega, da se združujejo. Te sposobnosti ribjega robota so uspeli dokazati v skupinah rib cebric. Najboljši fileti skuše bodo razveselil vse zahtevne gurmane.

POVEZANE KNJIGE