Mavrična ribica se uči izgubljati

Mavrična ribica se uči izgubljati - Marcus Pfister | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marcus Pfister
DIMENZIJA
3,74 MB
IME DATOTEKE
Mavrična ribica se uči izgubljati.pdf
ISBN
2347167342334

OPIS

Vsakdo kdaj izgubi. Izgubljati pa ni enostavno. Tudi Mavrična ribica se je morala tega šele naučiti. Uživajte ob najnovejši dogodivščini Lesketave jate. Slikanica Marcusa Pfisterja Mavricna ribica je izšla leta 1992. Kmalu je postala svetovna uspešnica; prevedena je v več kot šestdeset jezikov, natisnjenih je več kot 30 milijonov izvodov. V imenitnem prevodu Polonce Kovač je v Sloveniji zaživela že leta 1993. Tudi nova slikanica Mavrična ribica se uči izgubljati vabi otroke na poučno potovanje med morska bitja.

Slikanica Marcusa Pfisterja Mavricna ribica je izšla leta 1992. Razširjene informacije o podjetju DRUŠTVO ZA KVALITETNEJŠE ŽIVLJENJE MAVRIČNA RIBICA, Pot na Fužine 49, 1000 Ljubljana na bizi.si. Mavrična ribica se uči izgubljati Pfister, Marcus slikanica | slovenski | 2020 | e-dostop: SFX , povezava(e) MAVRIČNA RIBICA; PINGO IN NJEGOV PRVI BOŽIČ; POLŽ ŠTEF SE UČI VLJUDNOSTI; SAPRAMIŠKA; ŠKRATEK BROKOLINO; Rojstnodnevne zabave; Animacije; Poslikave obraza; Koledar; Koledar Pravljična FrTiNa; Koledar Zapleši z Aljo; Koledar Harmonija Mengeš; Koledar Vodice; Babaloo Art; Babaloo Art; Novice; Kontakt V čarobnem svetu globokega morja živi najlepša ribica, z lesketajočimi se luskami. Ostale ribice jo zelo občudujejo in so popolnoma prevzete nad njenim videzom.

*Hitra in zanesljiva dostava, plačilo tudi po povzetju.* Mavrična ribica se pač uči. V drugi slikanici predvsem tega, da je obdana z ribicami, ki jo imajo resnično rade, so ji naklonjene in jo bodo sprejele takšno, kakršna je.

POVEZANE KNJIGE