Lupinarji

Lupinarji - Anita Solar | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anita Solar
DIMENZIJA
8,81 MB
IME DATOTEKE
Lupinarji.pdf
ISBN
8634950219816

OPIS

V obsežni knjigi so na voljo opisi lupinarjev, ki jih gojimo predvsem zaradi njihovih užitnih, zdravih jedrc, ter uporabni nasveti vse od izbire sadik pa do spravila plodov. Spoznamo tudi ekološke zahteve, botanično razvrstitev lupinarjev, morfološko zgradbo ter njihove rast in razvoj. Pravilna izbira lokacije, priprava zemljišča in sadik sta poleg gnojenja, rezi, namakanja in varstva ključni za dober pridelek. Avtorica predstavi značilne lastnosti posameznih lupinarjev ob njihovem pravočasnem pobiranju, sušenju in skladiščenju. Znanje, strnjeno na enem mestu, je uporabno tako za tržne pridelovalce kot tudi za ljubiteljske lastnike le nekaj dreves ali grmov.

Kozice cele Argentina L1. 7104 ... 7 Zelozanimivarabaorehainkostanjajesa - jenjevdrevorede.Zatoporabimorobovetrav - nikov,njiv,nepora{~enebre`ine,pasoveob cestahinpotokih.Izleskelahkoposadimo LUPINARJI - oreh, leska, kostanj, mandelj (Anita Solar) Kategoriji: Knjige in revije , Sadjarstvo Priročnik za vse profesionalne in ljubiteljske pridelovalce lupinarjev (oreh, leska, kostanj, mandelj). Nasveti - Lupinarji.

Click here to assign widgets to this area. Vsi lupinarji so pogojno užitne gobe, surovi so rahlo strupeni. Avtor fotografije je Anton Poler.

POVEZANE KNJIGE