Križkraž - Slovenijo spoznaš

Križkraž - Slovenijo spoznaš - Barbara Hanuš | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Barbara Hanuš
DIMENZIJA
10,19 MB
IME DATOTEKE
Križkraž - Slovenijo spoznaš.pdf
ISBN
8909077217278

OPIS

Knjiga na igriv način predstavlja lepote Slovenije, pri bralcih želi zbuditi zanimanje in občudovanje vsega, kar lahko v Sloveniji vidimo in doživimo. Z bogatim slikovnim gradivom in zanimivimi informacijami obiskovalcem naše dežele pomaga pri odločitvi, katere kraje in dogodke naj obiščejo in na kaj naj bodo pri tem pozorni. Knjigo Križkraž - Slovenijo spoznaš dopolnjuje zbirka nalog Križkraž – po Sloveniji se igraš. 

7,95 € Dodaj v košarico BRIHTNA GLAVCA ZA CICIBANE, ustvarjalne naloge 4-6 let. 7,95 € Dodaj v košarico Beti in cej nakupujeta.

19,90 € Dodaj v košarico Brihtna glavca za cicibane: naloge kratkočasnice, 4-6 let. 7,95 € Dodaj v košarico BRIHTNA GLAVCA ZA CICIBANE, ustvarjalne naloge 4-6 let.

POVEZANE KNJIGE