Križkraž - po Sloveniji se igraš

Križkraž - po Sloveniji se igraš - Barbara Hanuš | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Barbara Hanuš
DIMENZIJA
12,20 MB
IME DATOTEKE
Križkraž - po Sloveniji se igraš.pdf
ISBN
7973431758441

OPIS

Zbirka nalog Križkraž – po Sloveniji se igraš dopolnjuje knjigo Križkraž – Slovenijo spoznaš, ki predstavlja lepote Slovenije. Reševanje raznovrstnih nalog in ugank omogoča zanimanje in občudovanje vsega, kar v Sloveniji lahko vidimo in doživimo. Kokoška Fani nas spremlja na poti skozi labirinte, pri reševanju izpolnjevank, iskanju razlik, barvanju, risanju, primerjanju, računanju in povezovanju. Naloge spodbujajo natančno opazovanje, otroci se ob njih zabavajo in učijo.

Poglejte si, kako se je Gašper s kužkom igral v novozapadlem snegu. To je zato, ker je v Sloveniji ta igra zelo priljubljena. Obstaja več spletnih igralnic v Sloveniji, ki zadovolji potrebe ljudi, ki želijo igrati igro Roulette in uživajte v igri.

Za igranje igre se moraš najprej registrirati in nato prijaviti na portal. Po prijavi te do igre loči le še veliki gumb nad tem besedilom ... Več kot milijon slovenskih in tujih knjig ter najbogatejša izbira šolskih potrebščin v Sloveniji.

POVEZANE KNJIGE