Križkraž - po Sloveniji se igraš

Križkraž - po Sloveniji se igraš - Barbara Hanuš | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Barbara Hanuš
DIMENZIJA
12,15 MB
IME DATOTEKE
Križkraž - po Sloveniji se igraš.pdf
ISBN
9973653104922

OPIS

Zbirka nalog Križkraž – po Sloveniji se igraš dopolnjuje knjigo Križkraž – Slovenijo spoznaš, ki predstavlja lepote Slovenije. Reševanje raznovrstnih nalog in ugank omogoča zanimanje in občudovanje vsega, kar v Sloveniji lahko vidimo in doživimo. Kokoška Fani nas spremlja na poti skozi labirinte, pri reševanju izpolnjevank, iskanju razlik, barvanju, risanju, primerjanju, računanju in povezovanju. Naloge spodbujajo natančno opazovanje, otroci se ob njih zabavajo in učijo.

V sredo se bodo v gosteh pomerili proti Sevilli. Tekme v gosteh predstavljajo dodaten stres za nogometaše. Naj se kviz … začne! In naj najboljši zmaga!  V zbirki 'Moje zmagovalni kviz' vaš otrok na 50 interaktivnih in zabavnih kartah odkriva bogastvo sveta, ki ga obdaja.

Tekme v gosteh predstavljajo dodaten stres za nogometaše. Naj se kviz … začne! In naj najboljši zmaga!  V zbirki 'Moje zmagovalni kviz' vaš otrok na 50 interaktivnih in zabavnih kartah odkriva bogastvo sveta, ki ga obdaja. 50 tematskih kart, razvrščenih po kategorijah 3 težavnostne stopnje na karto: začetnik; ljubitelj; poznavalec; Od 6 let naprej Igraš lahko sam ali v skupini in ... V varnem okolju se lahko naučijo igrati električno kitaro, bas, bobne, lahko izberejo solo petje, ples in še veliko več.

POVEZANE KNJIGE