Koridor

Koridor - Tomaž Žganjar | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tomaž Žganjar
DIMENZIJA
12,40 MB
IME DATOTEKE
Koridor.pdf
ISBN
8008031564731

OPIS

Roman Koridor je prvi roman Tomaža Žganjarja, alpinista, gorskega reševalca in glasbenika. Delo je dinamična kriminalka, ki se dogaja v naši deželi. Zgodba je v celoti izmišljena, nastavlja pa ogledalo družbi.Ogledalo uveljavljenim prepričanjem in stereotipom, zlasti o deželi poštenja brez kriminala. Dotakne se vrhov politike, govori o korumpiranih družbenih elitah, njihovih neetičnih željah in ravnanjih, ki zakulisno usmerjajo družbena dogajanja. Začinjena je s specifičnim humorjem pretežno tuje govorečih kriminalnih združb, obogatena pa z avtorjevim solidnim poznavanjem državnega represivnega aparata, dela policije, še posebej specialne policije. Ker je avtor gorski reševalec, je del knjige, ki obravnava nesrečo v hribih, postopek gorskega reševanja in iskanje z reševalnim psom, opisan doživeto in realistično. Takšna zgodba bi se prav lahko dogodila v naši deželi ...

Filming began on June 24, 2020, during the annual operation Corridor 92, which took place in the territory of Bosanski Posavina in ... Pan-evropska prometna mreža predstavlja prednostni cilj investicij na področju skupne prevozne politike Evropske unije, kar naj bi prispevalo k učinkovitemu in celostnemu razvoju Evrope, predvsem z izgradnjo manjkajočih prevoznih povezav med članicami Evropske unije ter tranzitnmi državami.Z izgradnjo mankajoče infrastrukture želi Evropska unija zadostiti potrebam naraščajočega prometa. Koridori Srbije cor·ri·dor (kôr′ĭ-dər, -dôr′, kŏr′-) n. 1.

1. A narrow hallway, passageway, or gallery, often with rooms or apartments opening onto it.

POVEZANE KNJIGE